سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/7/16
shabnamnews2823780002522202.jpg
ای کمیل ! درب خانه ستمکاران را مکوب...

«ای کمیل ! درب خانه ستمکاران را مکوب تابا آنها درآمیزی و همکار شوی و مبادا آنها را احترام کنی و در مجالس آنان شهادت دهی که خدا را از تو خشمگین کند و اگر ناچاری در مجلس آنان حاضر شوی پیوسته در ذکر خدا باش و بر او توکل کن و از شرشان به خدا پناه ببر و سر به زیر باش و در دل کردارشان را بد شمار و آشکارا خداوند را تعظیم کن تا بشنوند زیرا بدینوسیله موید گردی و از شرشان محفوظ بمانی»

«یا کُمَیل ! لا تَطرِق أبوابَ الظالِمین لِلإختِلاطِ بِهِم وَ الإکتِسابِ مَعَهُم وَ إیّاکَ أن تَعظِمَهُم وَ أن تَشهَد فی مَجالِسِهِم بِما یَسخَطُ اللهَ عَلیَک وَ إن اضطَرَرتَ إِلی حُضُورِهِم فَداوِم ذِکرِ الله وَ التَّوَکُّل عَلَیه وَ استَعِذ بِالله مِن شُرورِهِم وَ أطرِق عَنهُم وَ أَنکِر بِقَلبِکَ فِعلَهُم وَ اجهر بِتَعظیمِ الله تَسمَعُهُم فَأِنَّکَ بِها تُؤَیِّد وَ تُکفی شَرُّهُم .» (بخشی از وصیت امیرالمومنین علی علیه السلام به کمیل)



ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 93/7/13

 

 

یَا أَیُّهَا النَّاسُ کُلُواْ مِمَّا فِی الأَرْضِ حَلاَلاً طَیِّباً (بقره /168)

 

" آداب قربانی کردن"

 

 

دعای قربانی کردن :

 

اِنّى وَجَّهْتُ وَجْهِىَ لِلَّذى فَطَرَالسَّمواتِ وَاْلاَرْضَ خَنیفا مُسْلِما وَما اَنَا مِنْ

الْمُشْرِکینَ اِنَّ صَلوتى وَنُسُکى وَمَحْیایَ وَمَماتى لِلّهِ رَبِّ الْعالَمینَ لاشَریکَ لَهُ

وَبِذلِکَ اُمِرْتُ وَاَنَا مِنَ الْمُسْلِمینَ اَلّلهُمَّ مِنْکَ وَلَکَ بِسْمِ اللّهِ وَبِاللّهِ وَاللّهُ اَکْبَرُ

 اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَتَقَبَّلْ منّا.

ویژگیهای حیوانی که برای قربانی انتخاب می شود :

1-شتر ، گاو ، بز و گوسفند باشد

2- سن شتر باید پنج سال تمام و گاو و بز دو سال تمام و گوسفند یک سال تمام باشد

3- قربانی باید سالم باشد ، مریض ، لاغر ، پیر ، لنگ ، گوش بریده و دم بریده نباشد وشاخ آن هم سالم باشد

ضوابط ذبح شرعی:

1-چهار رگ گردن از پایین برآمدگی گردن بریده شود.

2- ذبح کننده چه مرد وزن ویا بچه ممیز مسلمان باشد .

3-وسیله بریدن و ذبح کردن از جنس آهن باشد.

4- جلوی بدن حیوان در زمان سر بریدن به سمت قبله باشد .

5- ذکر بسم الله الرحمن الرحیم واجب است

6- بعد از سر بریدن حیوان تکانی بخورد ویا خون از رگ گردن با جهش بیرون بیاید .

مستحبات ذبح :

1-هنگام ذبح گوسفند دو دست و یک پای آن راببندند ویک پای دیگرش باز باشد

2- هنگام ذبح گاو چهار دست وپایش بسته باشد

3- کسی که حیوان را ذبح می کند رو به قبله باشد

4- قبل از ذبح به حیوان آب دهد

5-از کارد تیز استفاده شود و با عجله سر حیوان بریده شود ( هنگام ذبح حیوان کمتر اذیت شود)

قطعات حرام حیوان:

امام صادق (ع) : خداوند در چیزهای حرام فایده ای قرار نداده است .

1-زرد پی ( در دوطرف ستون فقرات است)

2-نخاع(مغز حرام)

3-حدقه چشم

4-نخودی مغز( در انتهای مغز حیوان است)

5-فرج(اندام تناسلی حیوان ماده )

6- ذات الاشاجع(غده ای در میان سم )

7- خون

8- مدفوع

9- بچه دان و بنا بر احتیاط واجب جفت

10- مثانه(بول دان)

11- کیسه صفرا(زهره دان)

12-غدد(دشول)

13- طحال

14بیضه (دنبلان)

15- نری( الت تناسلی حیوان نر)

 

با مشاهده موارد ذیل ، لاشه وبخشی از آن نباید مصرف شود :

1-آثار ضرب دیدگی، کوفتگی ، خون مردگی وزردی بر روی لاشه

2-هرگونه غدد لنفاوی بر روی لاشه باید حذف گردد.

3- وجود دانه های سفید رنگ به اندازه برنج بر روی عضلات لاشه(بیماری سارکوسیست)

4-بیش از حد قرمز و پر خون و ابدار بودن عضلات لاشه (بیماری تب دار)

5-چرکی و گوشتی بودن عضلات ریه (بیماری عفونی و آنتروتوکسمی)

6-جگر همراه با کیسه آبکی ،گچی وآهکی باشد ( بیماری انگلی )

7-وجود کرمهای برگی شکل در مجاری صفراوی جگر (انگل فاسیولا)

8-وجود چرک در جگر و بزرگ بودن کیسه صفرا و زردی جگر.

9- تغییر شکل و نرم ولجنی بودن بافت کلیه یا قلوه (بیماری آنتروتوکسمی)

10- لاشه دامی که در آن آثار تزریق دیده می شود.

 

                                                   پژوهش وتنظیم : روح الله حسنی

 




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 93/7/13

کارت پستال درخواستی طراحان

 امام سجاد(ع): بدبخت کسی است در عرفه روز را به شب برساند وگمان کند خدا او را نیامرزیده است .

چـــه بــا عـَــظــمتـــــ استــــ ذی الحـَـجـه ! ! !

 

مـــوســی بـهـ طـــــور میـــــرود

 

فــآطمـــه بـهـ خـــآنهـ ی عــلـــی

 

ابــرآهیـــــم بــا اسـمـــــاعیــــل بــهـ قــُـــربــانــگآه

 

مـــُــحــمـــد بـــا عــلـــی بـهـ غـَــــدیـــــر

 

حـُـــسیـــــ ـــــن بــــا هـمــهـ ی هــَـستــــــی اش بــهـ کـــَـ ــربــــ ـــلآ




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 93/7/6
روایت رسایی از حواشی انتخابات نماینده هیات نظارت بر مطبوعات/ صدای لاریجانی علیه سیمای لاریجانی

حجت الاسلام حمید رسایی، هفته گذشته و پس از برگزاری جلسه انتخاب نماینده قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات، در یادداشتی که وبسایت شخصی این نماینده آن را منتشر کرد، به بیان حواشی پیرامون این انتخابات پر تنش پرداخت.

 متن کامل این یادداشت.

بالاخره بعد از دو ماه نقض آیین نامه داخلی، آقای لاریجانی حاضر به برگزاری انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات شد. دو ماه قبل کمیسیون فرهنگی بر اساس ماده 218 آیین نامه داخلی، از میان پنج نماینده ای که خود را کاندیدا کرده بودند، بنده و آقای نبویان را به صحن علنی معرفی کرد.

 

مهمترین دلیل مخالفت آقای لاریجانی این بود که کمیسیون فرهنگی می توانست تعداد بیشتری معرفی کند و نباید به معرفی دو نفر اکتفا می کرد تا نمایندگان قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند و این البته بهانه ای بیش نبود چرا که ناظران بسیاری با معرفی حداقل کاندیداها انتخاب شدند.

 

بعد از اینکه رئیس مجلس حاضر به اجرای آیین نامه داخلی نشد، در نهایت کمیسیون فرهنگی یک هفته قبل از تعطیلات مجلس به توصیه دوستان کوتاه آمد و آقای کامران را هم به عنوان کاندیدای سوم معرفی کرد. معرفی کامران هم البته توقعات لاریجانی را برطرف نکرد به همین دلیل در هفته قبل از تعطیلی مجلس هم حاضر به برگزاری انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات نشد. ظاهرا آقای لاریجانی به حضور فرد دیگری اصرار داشت که کمیسیون فرهنگی زیر بار آن نمی رفت.

 

این هفته مجلس کار خود را شروع کرد در حالی که برگزاری انتخابات پنج ناظر را در دستور کار داشت اما باز هم انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات در دستور کار مجلس قرار نگرفته بود! تا این که روز یکشنبه اعضای کمیسیون فرهنگی به اعتراض صحن علنی را ترک کردند و با تشکیل جلسه اضطراری پیغام دادند که در اعتراض به رفتار رئیس مجلس و بی احترامی به تصمیمات کمیسیون فرهنگی، این کمیسیون فعلا جلسات خود را تشکیل نمی دهد. با اعلام این موضوع، بلافاصله آقای لاریجانی پیغام داد که حذف انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات بدون اطلاع وی و اشتباه بوده ! و سه شنبه این انتخابات برگزار می شود.

 

امروز آقای نبویان انصراف داد و در حالی که این انتخابات فقط دو کاندیدا (حمید رسایی و حسن کامران) داشت، رأی گیری صورت گرفت و رئیس محترم مجلس هم هیچ اعتراضی نداشت! فراکسیون رهروان هم که در تمام انتخابات های گذشته سایه حسن کامران را با تیر می زد، حاضر شد از آقای کامران حمایت کند.

 

 

فراکسیون اصولگرایان نیز با حفظ احترام آقای کامران که در تمام انتخابات های دیگر، وی را مورد حمایت قرار داده بود از جمله در انتخاب عضو ناظر در سفرهای خارجی، در انتخابات امروز از بنده حمایت کرد اما حسن کامران با اختلاف کم نسبت به آرای بنده از مجموع 203 رأی 108 را به خود اختصاص داد و پیروز شد اما ما شکست نخوردیم چون دو دوره قبل در رقابت علی مطهری و کامران همه این جماعت دست به دست هم دادند تا کامران در هیأن نظارت بر مطبوعات رأی نیاورد.

 

به عقیده بنده همین که آقای لاریجانی و دوستانش در فراکسیون رهروان ولایت و اصلاح طلبان مجلس مجبور شدند حسن کامران را کاندیدای خود کنند و به او رأی بدهند، یعنی ما در این انتخابات پیروز شدیم و باز هم دوپینگ اثر نکرد. برای همین هم وقتی بعد از مشخص شدن آرای انتخابا، عکاسان چند رسانه از جایگاه خبرنگاران صدایم زدند، رو به آنها کردم و انگشتانم را با علامت پیروزی نشان دادم.

 

نه از رأی نیاوردن امروز غمگینم و نه از نایب رئیس شدن دو روز قبل در کمیسیون اصل 90 خوشحال، هر دو فرصتی برای خدمت و انجام وظیفه نمایندگی هستند که روزی می آیند و روزی می روند نکته مهم این است که همه باید پاسخگوی این فرصت ها باشیم.

 

بعد از برگزاری انتخابات هیأت نظارت، وقتی آقای لاریجانی قصد خروج از صحن علنی را داشت به ایشان گفتم بالاخره تلاش دوماهه شما در نقض آیین نامه نتیجه داد. با نرفتن بنده به هیأت نظارت بر مطبوعات جریان رسانه ای افراطی و همسو با فتنه را خوشحال کردید هر چند آنها به دلیلی و شما به دلیلی دیگر از آقای کامران هم دل خوش ندارید اما برای همین مقدار هم این جماعت، فردا در رسانه هایشان از شما تجلیل خواهند کرد مثل موارد متعدد دیگری که در این سال ها از شما تجلیل کردند، مثل تلاش شما برای رأی آوری وزیر علوم در جلسه استیضاح و ....

 

امروز به آقای لاریجانی گفتم که اینها کینه کنفرانس برلینی که در دوره اصلاحات آمریکایی از "سیمای لاریجانی" پخش شد و کمرشان را شکست در دل دارند و هر چند، مدتی است شما را تیتر می زنند و "صدای لاریجانی" مجلس را برجسته می کنند اما روزی انتقام برنامه چراغ و کنفرانس برلینی که شما آن را در دوره مدیریت بر صدا وسیما پخش کردید، خواهند گرفت و از یاد نبرید که اینها "صدای لاریجانی را علیه سیمای لاریجانی" می خواهند.

 

 

کیست که نداند و نفهمد بخش مهمی از اصلاح طلبان و رسانه های آنها که امروز با پرچم اعتدال به میان آمده اند، به صدای لاریجانی دلبسته شده اند تا سیمای لاریجانی را تخریب کنند و الا هیچ گربه ای به خاطر رضای خدا موش نمی گیرد.

 

چطور برجسته شدن "صدای لاریجانی" در رسانه های اصحاب فتنه را علیه "سیمای لاریجانی" نبینیم وقتی کرباسچی از نیاز به وحدت استراتژیک با ناطق و لاریجانی خبر می دهد و درباره ائتلاف با ناطق و لاریجانی برای بازسازی مجلس بعد می گوید: «اگر ما بخواهیم مسائل بحرانی کشور را حل و فصل کنیم به وحدت تاکتیکی یا حتی استراتژیک با کسانی که از نظر تحلیل سیاسی با آنها مخالف هستیم، نیاز داریم.»

 

چطور بزرگ نمایی صدای لاریجانی را علیه سیمای لاریجانی نبییم وقتی عطریانفر از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران و عنصر به ظاهر توبه کرده فتنه به هفته نامه صدا می گوید: «به نظر من نه تنها لاریجانی و همفکرانش باید وارد مجلس شوند بلکه اصلاحطلبان باید تلاش کنند اگر وی در جایگاه ریاست مجلس هم قرار گرفت با او همراه باشند.

 

نباید در این تردید کنیم که اندیشه معتدل و معقول آقای لاریجانی به مجلس راه پیدا نکند. به اعتقاد من آقای لاریجانی در جایگاه مدیریت مجلس، امروز تصویری مانند آقای روحانی در نظام اجرایی پیدا کرده است که میتوانیم روی آن حساب کنیم. باید در نظر بگیریم اگر ریشه ایشان اصولگرایی است، اما روند مدیریتی او در مجلس اصلاحطلبانه است.»

 

و حجاریان که در روزنامه صبح امروزش شعار "سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد" را کلید زد تا در تجمعات سیاسی سال های اصلاحات سر داده شود، در باره علی لاریجانی می گوید: «دولت با علی لاریجانی رابطه خوبی دارد و تعامل خوبی برقرار است. لاریجانی با دولت همراهی میکند.»

 

وی در پاسخ به این سوال که «این احتمال وجود دارد آقای روحانی ائتلاف نانوشته و تقسیم کاری با لاریجانیها داشته باشد؟» گفته بود: «نمی دانم. معلوم نیست که "راست" میخواهد چه کند یا اصولگرایان چه برنامهای دارند... اگر علی لاریجانی حزب بزند این حزب چیست؟ اگر جامعه روحانیت و جامعه مدرسین خودشان را جمع و جور کنند، احتمال میدهم آقای لاریجانی حتما پایه خوبی در میان آنها دارد و میتواند با آقای روحانی هماهنگ باشد.»

 

همه این چراغ سبزها نشان می دهد که فتنه گران، صدای امروز لاریجانی در مجلس را در راستای حذف سیمای گذشته لاریجانی می خواهند. و البته امروز این را هم به آقای لاریجانی گفتم که فراموش نکنید مدعیان اعتدال در آینده با شما همانگونه رفتار خواهند کرد که روزگاری مدعیان اصلاحات وقتی به مجلس ششم راه یافتند با هاشمی رفسنجانی کردند.




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/7/2

Demo-Shahadat-Emam-Javad2.jpg

قالَ الإمام الجواد (ع) :

الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال: تَوْفیق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ واعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُول مِمَّنْ یَنْصَحُهُ.

امام محمد تقی جواد الائمه (ع) فرمود: مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است:

1-توفیق از طرف خداوند متعال

2- واعظی از درون خود

3- قبول و پذیرش نصیحت کسی که او را نصیحت نماید.

نوای آب آب از نای مردی خسته می آید

صدای العطش از حجره در بسته می آید

به ام الفضل بگویید دمی آرام گیر

ز جنت ، فاطمه با پهلوی بشکسته می آید

شهادتش تسلیت....




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 93/7/1

قابل توجه حاج آقا خاطره که این چند روزه تهمتهای

ناجوانمردانه ای روا داشته .....

 

 

نظر علما و مراجع درباره « علامه  مصباح یزدی »

حضرت امام خمینى :

آقاى مصباح ذوشهادتین است.

حضرت امام خامنه ای :

این سه جهت در ایشان جمع است . هم علم ، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه و هم صفا

اگر خدای متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر خلا آن عزیزان را در زمان ما پر کرده است

آیت الله مصباح ، شهید مطهری زمان هستند

مجموعه آقای مصباح، مجموعه بسیارخوبی از فصلای جوان، فاضل، کارآمد و زمان شناس است که امیدوارم منشا خیرات و برکات فراوان تری باشند

چرا از آیت الله مصباح که از ایدئولوگ های اصلی انقلاب هستند در رسانه ملی استفاده نمی شود

بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم

من خدا را شکر و حمد می کنم که نسل جوان ما در سراسر کشور به ایشان شدیدا علاقه مند و قدردان هستند

به نظر من مبانی فکر اسلامی در دست آقای مصباح و دیگر بزرگان است که باید از آن ها استفاده کنند

این هجوم های تبلیغاتی که به شخصیت های برجسته و انسان های والا و با اخلاق برجسته وارد می کنند، اینها همش نشان دهنده اهداف و نیات دشمن است. یک نفر مثل جناب آقای مصباح که حقیقتا این شخصیت عزیز جزو شخصیت هایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی از اعماق دل باسیتی قدردان و سپاس گذار این مرد عزیز باشند، مورد هجوم تبلیغاتی قرار می گیرند! حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد آنجا را دشمن زود تشخیص می دهد، چون حسابگر است. دشمن آنجا را می شناسد و به مقابله اش می آید. با مرحوم شهید مطهری هم همینجور برخورد کردند

حضرت علامه طباطبایى :

مصباح در میان شاگردان من ، مانند انجیر در میان سایر میوه هاست ، چرا که او هیچ چیز زائد و دور ریختنی ندارد

حضرت علامه جوادی آملی :
حضرت آیت الله مصباح یزدی روحی له الفداء بدون شک یک الگوی بسیار موفق هستند

حضرت علامه حسن زاده آملی:

آقای مصباح انسان زحمت کشیده ای است. من با ایشان همدرس و همبحث بوده ام، خدا را شاهد می گیرم که پشت سر ایشان نماز می خوانم. از دیشب که این مطلب (اهانت کاریکاتوریست روزنامه آزاد) را شنیدم حالم دگرگون است

حضرت آیت الله مشکینی :

حوزه ها باید دهها سال سهم امام بخورند، هزاران نفر در اینجا تحصیل کنند تا در هر عصری یک یا چند نفری نظیر آیت الله مصباح به دست آید. اگر ده نفر عالم بزرگ در حوزه پیدا کنید، یقیناً یکی از آنها آیت الله مصباح است. ما به عظمت او معتقدیم، ما او را دوست داریم، او یکی از خزانه های وجودی ماست، یکی از بزرگان حوزه ماست، بنده خودم علاقه به این آقا دارم، برای اینکه شمشیر برنده اسلام در مقابل کفر است، لذا خیلی با او دشمن هستند. علامت اینکه این شخص همراه با اسلام است و فداکار اسلام است همین فراوانی حمله ها علیه ایشان است

جناب مستطاب آیت الله مصباح از آن وجودات پربرکت است. اگر ده نفر عالم بزرگ در حوزه پیدا کنید، یقینا یکی از آنها آیت الله مصباح است ... ما به عظمت او معتقدیم، ما او را دوست داریم، او یکی از خزینه های وجودی ما است. یکی از بزرگان حوزه ما است. من خودم علاقه به این آقا دارم، برای اینکه شمشیر برنده اسلام در مقابل کفر است

حضرت آیت الله مظاهری :

حمایت از آیت الله مصباح ، حمایت از امام زمان است.

حضرت آیت الله استادی :

این استاد فرزانه و حکیم اللهی با خدمات پنجاه ساله، شخصیتی است که در حوزه های علمیه امثال او با این جامعیت شاید به عدد انگشتان دست ها هم نباشد.

 




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 93/7/1

کوچه هایمان را به نامشان کردیم که هرگاه آدرس منزلمان را می دهیم بدانیم از گذرگاه خون کدام شهید است که با آرامش به خانه می رسیم !

شهدا ....




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 93/7/1

http://dlnew.ir/moallaa.com/defae%20moghadas%206-2.jpg

برای هر وجب خاک ایران ، تقریبا 51 قطره خون شهید داده شده !

در طول دوماه جنگ تقریبا 17500کیلومتر مربع از خاک کشورمان اشغال شد

در طول هشت سال دفاع مقدس تقریبا 213250 نفر شهید شدند

در بدن انسان سالم تقریبا 5/5نیم لیتر خون وجود دارد


مساحت کف دست انسان تقریبا 76 سانتی متر مربع است

حال حساب کنید :


برای پس گرفتن هر وجب این خاک چقدر خون ریخته شده ؟؟؟؟

جواب: برای هر وجب خاک ایران ، تقریبا 51 قطره خون شهید داده شد .

شهدا شرمنده ایم .....




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/6/26
پیرو نامه نگاری خاتمی به رهبر انقلاب؛

آقای خاتمی! به جای نامه،توبه‌نامه بنویسید

در حالی که مجمع روحانیون مبارز و شخص سیدمحمد خاتمی، کارنامه ای سیاه در فتنه 88 و تائید ادعای دروغین تقلب و شعله ور نمودن آتش فتنه داشته اند، چندی است سعی نموده اند به عرصه سیاسی کشور بازگردند.

بستری شدن رهبر معظم انقلاب در روزهای گذشته حواشی جالب و درخور توجهی را به خود دیده است و پیش از همه چیز وحدت و همدلی میان نیروهای اجرایی و بدنه اجتماعی را به نمایش گذاشته است.

طی این مدت افراد و گروه های فراوانی(از همه گرایش های سیاسی) به عیادت رهبر معظم انقلاب رفتند و به اثبات رساندند که ولایت فقیه محوری ترین عامل وحدت در نظام اسلامی است که جایگاهی رفیع در میان همگان دارد.

اما در این برخی از ورشکستگان سیاسی نیز فرصت را مناسب دیدند و گروهی که از حدود یک سال گذشته تا کنون همه تلاش خود را برای احیای یک چهره سیاسی به کار بسته اند، با غنیمت شمردن این فرصت گرانمایه، سعی نمودند تا همان پروژه یک ساله را دنبال کنند.

مجمع روحانیون مبارز که از انتخابات سال 88 به بعد، با توجه به تحرکات رهبران خود نتوانسته کارنامه قابل قبولی در میان مردم داشته باشد، با بسنده نمودن  به ارسال نامه ای به رهبر معظم انقلاب با امضای سید محمد خاتمی، تلاش دیگری در جهت تطهیر چهره این مجمع و شخص امضا کننده این نامه داشته است.

سید محمد خاتمی در حالی با رهبر معظم انقلاب نامه نگاری می کند، که مواضع و عملکرد وی و هم قطارانش طی یک سال گذشته نشان از جهت گیری خاصی دارد که ارسال این نامه نیز در همان جهت گیری قابل تفسیر و بررسی است.

نامه نگاری به رهبری یا ادامه احیای خاتمی؟

پس از آنکه سید محمد خاتمی و به عبارت بهتر مجمع روحانیون مبارز با جدیت هرچه تمام تر به شائبه تقلب در انتخابات سال 88 دامن زده، نهادهای قانونی کشور را متهم به تقلب و طرفداری از یک نامزد خاص نمودند و به طور صریح سخن از برگزاری یک رفراندم را به میان آوردند، تا مدت ها به حذف خود از صحنه سیاسی قانع بودند و در هنگام برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی بود که دریافتند با قهر سیاسی آنها، مردم با نظام قهر نمی کنند. از آن پس بود که چاره کار را در بازگشت خود دیدند و خواستند طوری بازگردند که حتی نیازی به توبه و عذرخواهی از ملت نیز نداشته باشند.

انتخابات سال 92 نقطه عطفی در راه اجرای راهبرد احیای خاتمی بود و پس از آن بود که اصلاح طلبان تلاش خود را برای بازگشت خاتمی چند برابر کردند و بدین ترتیب بود که در 30 آذر 92 در جلسه هفتگی اصلاح طلبان طرحی با نام " احیای محمد خاتمی" به تصویب رسید و مقرر شد مقدمات سفر وی به قم و دیدار با علما و مراجع فراهم شود.
در این جلسه پیشنهاد شد از برخی مراجع برای وی وقت ملاقات گرفته شود تا در روز 19 دی به قم سفر کند اما در همان جلسه سخنان مخالفی پیدا شد و یکی از حاضران گفت:

" با توجه به مواضع مراجع در قبال فتنه 88، بنده معتقدم در صورتی که شورای تامین قم موافقت کند، وی تنها می تواند با صانعی و بیات دیدار کند و به تهران برگردد" و بدین ترتیب نخستین مرحله اجرایی طرح احیا با شکست روبرو شد.

اما این پایان کار نبود و مرگ نلسون ماندلا فرصت دیگری را برای احیای خاتمی به وجود آورد و در همین راستا تعدادی از اصلاح طلبان در نامه ای با لحن بی سابقه از رییس جمهور خواستند تا "مصرانه" از خاتمی درخواست کند در مراسم مذکور حضور یابد که البته روحانی در نهایت پاسخ مطلوب اصلاح طلبان را به آنها نداد.

احیای خاتمی و تشکل متبوعش آن چنان غیرممکن به نظر می آمد که آنها از حضور در مجامع عمومی(مانند راهپیمایی ها، انتخابات و...) سر  باز ‌زدند و خاتمی نیز برای شرکت در انتخابات به اطراف تهران رفت و در روز 22 بهمن92 نیز اردکان را برای مسافرت انتخاب کرد و در این میان چاره ای نبود جز آنکه اعضای مجمع روحانیون مبارز پس از سال‌ها غیبت رسانه‌ای، در 19بهمن92 در حرم مطهر امام خمینی(ره) حضور یافتند.

این حضور خاتمی در یک مراسم نیمه رسمی، نخستین تلاش موفقیت آمیز اصلاح طلبان بود و دور از چشم مردم انجام شد.

پس از این اقدامات نیز دو حادثه دیگر رخ داد که یکی دیدارهای مکرر مسئولان دولت روحانی با خاتمی(در نوروز93) و دیگری حضور پرحاشیه و جنجالی خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی بود که جملگی نتوانست به تطهیر چهره مجمع روحانیون بینجامد.

نامه نگاری به رهبری، آخرین دستاویز مجمع روحانیون

مجمع روحانیون که نتوانست در طول یک سال گذشته با اقدامت یادشده پروژه احیای خاتمی را با موفقیت به اتمام رساند، این بار از فرصت بستری شدن رهبر معظم انقلاب استفاده کرده است با ارسال یک نامه سعی در القای این مهم نماید که مشکل و تعارضی با حاکمیت نظام ندارد و بدین ترتیب راه فعالیت مجدد سیاسی را بر خود هموار سازد.

لازم به ذکر است عقیده صحت انتخابات سال88، نه یک عقیده تحمیلی بلکه باور قلبی خود ایشان نیر می باشد و خاتمی در جلسه مشترک با برخی اصحاب رسانه با اشاره به اتفاقات سال 88 عنوان کرده است: من قبل و بعد از انتخابات به میرحسین موسوی گفتم که در انتخابات رای نخواهد آورد.

وی همچنین در این جلسه بر این موضوع تاکید کرده است که معتقدم احمدی نژاد در سال 88 رای آورد و پیروز انتخابات بود.

اما این سخنان و اعترافات مشابه آن درحالی بیان شده است که جریان اصلاحات (مجمع روحانیون و...) هیچ گاه درباره ادعای دروغین تقلب که از آن حمایت کرده اند، به صراحت ابراز پشیمانی و عذرخواهی نکرده است.

این در حالی است که راه حقیقی بازگشت این گروه و سایر گروه های مشابه نه نامه نگاری های این چنینی بلکه در آمدن از تناقضات خویش، توبه به درگاه پروردگار، اعتراف به ظلمی که در حق نظام اسلامی روا داشته اند و عذرخواهی از مردم است. عذرخواهی ای که با توجه به حجم انبوه فعالیت های تخریبی این جریان علیه نظام اسلامی، ممکن است با جواب مثبت مردم ایران اسلامی مواجه نشود.




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/6/26
sam_2817.jpgsam_2823.jpgsam_2824.jpgsam_2826.jpgsam_2830.jpg


برچسب‌ها: lllll

ارسال توسط روح الله حسنی