اسناد حضور خاتمی در فتنه88
1- هشتم اردیبهشت ماه 88 خبرگزاری ها از سفر خاتمی به چند کشور عربی از جمله عربستان سعودی، مصر، مغرب، تونس، کویت و قطر خبر دادند و متعاقب آن در تاریخ 24 اردیبهشت ماه خبر مذاکره او با ملک «عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان در ریاض روی خروجی خبرگزاریها رفت. بعدها «محمد علی ابطحی» پس از بازداشت شدن به دلیل نقش داشتن در حوادث پس از انتخابات، از «انتخاباتی» بودن این سفر سخن گفت. ابطحی همچنین خبر داد که در این سفر یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس مبلغی را به عنوان کمک به برنامه تبلیغاتی اصلاح طلبان اختصاص داده است. از دیگرسو، «ناصر قره باغی» نیز در مناظره ای که پس از انتخابات با «اکبر اعلمی» داشت، هدف این سفر را جمعآوری اعانه برای مخارج تبلیغاتی موسوی عنوان کرد. دیماه 1390 نیز کمسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گزارش رسمی خود از «فتنه 88» تصریح کرد که «مسافرت های خارجی افرادی چون محمد خاتمی که اغلب به تلاش برای متقاعد کردن طرف خارجی به اینکه میرحسین موسوی فردی مناسب برای پیش بردن پروژه تغییرات ساختاری در ایران است، اختصاص داشته است. اسناد موجود نشان می دهد خاتمی در تونس، ترکیه و استرالیا برای ترغیب خارجی ها به حمایت از موسوی تلاش کرده و موفق نیز شده است».
2- دفاعیه کیان تاجبخش
به عنوان اولین مدعی، کیان تاج بخش نماینده سابق بنیاد سورس در دفاعیه خود دردادگاه متهمان پرونده کودتای مخملین در ایران گفت: «اگر یکی از اولین نمونههای براندازی را ارتباط سفر عطریانفر به بنیاد سوروس قبل از 1376 بدانیم میتوان نهایت آن را ملاقات مستقیم سید محمد خاتمی همراه با سورس در نیویورک در سال 1385 دانست که این یک ارتباط مستمر بوده و ادامه داشتهاست».
3- دیدار باجورج سورس ( پدر انقلابهای مخملین ) قبل از انتخابات 88
سوروس در این مراسم گفت «یکی از بهترین جلساتی که من در ارتباط با پیشبرد دمکراسی در جهان اسلام و به ویژه ایران در آن حضور یافتم، ملاقاتی بود که در روز سه شنبه14سپتامر2006 با محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران برگزار کردم». وی افزود «خاتمی به من گفت با حکومت مذهبی نمیتوان به دمکراسی دست یافت»