گیـریم که جنـگ جملی هست غمی نیسـت
یـک فتــنه بین المللی هـسـت غمـی نیسـت
مـا تجــربــه کــردیــم کـه در لـحـظـــه فـتـــنـه
تارهبـر ما سیـد علی هسـت ،غمـی نیسـت
خسارتهای مالی و جانی و بین المللی فتنه 88
ملموسترین خسارت وارده در فتنه 88 به خسارات مالی بازمیگردد که در جریان فتنه به اموال عمومی و خصوصی واردشده است و حجم آن نیز آمار قابلتوجهی را به خود اختصاص میدهد.
آشوب و شورشهای خیابانی چندماهه، که با آتش زدن اموال عمومی و دولتی، تخریب بانکها و سازمانهای دولتی و… همراه بود، ازلحاظ اقتصادی هزینههای میلیاردی به دنبال داشت؛ اما خسارت اقتصادی اصلی در سطح کلان بود که با ایجاد بیثباتی و ناامنی در کشور، سرمایهگذاری خارجی را به خطر انداخت، در تعاملات اقتصادی کشور با دنیای خارج بهویژه کشورهای غربی خلل ایجاد کرد و از همه مهمتر اینکه در تشدید تحریمهای دشمن علیه نظام اثر مستقیم داشت.
با توجه به گزارش شهرداری تهران، در فتنه 88 بیش از 63 میلیارد تومان به اموال عمومی تهران خسارت وارد شد و علاوه بر این تعداد 11 بانک دولتی و خصوصی و موسسه اعتباری در حوادث اغتشاشات 88 مورد تخریب و آتشسوزی واقع شدند که هزینههای نوسازی آنها بهحساب سود و زیان بانک رفته و معادل آن از سود صاحبان سهام کاسته شده است.
مجموع خسارات وارده و هزینه بازسازی فقط بانکها در حوادث 88 که به تفکیک هر بانک قابل احصاء حداقل 5?26 میلیارد ریال برآورد گردیده است.
دیگر خسارات مالی، آثار زیانبار ناشی از تشدید تحریمهای بعد از فتنه منتهی به گرانی و تورم و فشار به مردم و دولت در ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و تأمین معیشت مردم از یکسو و از سوی دیگر عدم وصول مطالبات در حوزه تجارت و بازرگانی از عدم وصول و ایصال بهموقع درآمدهای نفتی و گازی و اخلال در کلیت تراز تجاری- بازرگانی و نفت به میزان بیش از 100 میلیارد دلار است که یکی ارقام جزء آن را در استنکاف کمپانی انگلیسی شل در تسویه بدهی 8?2 میلیارد دلاری خود هماکنون شاهدیم.
ضمن آنکه این حوادث قربانیان جانی نیز به همراه داشته است و در محاسبه آن نیز باید در نظر داشت که 8?2 میلیارد تومان دیه بدل از قصاص 22 نفر شهید حوادث سال 88 و 14 میلیارد تومان دیه بدل از قصاص تعدادی دیگر از شهروندان که درهرحال مقصر یا بیگناه قربانی این حوادث شدند، در برابر قوانین و مقررات برشمرده میشود و جنبه خصوصی جرم اصحاب فتنه را متکی بهقاعده حقوقی سبب اقوی از مباشر متوجه سران آزاد و در حصر فتنه مینماید.
با احتساب این موارد، خسارات مادی وارده توسط فتنه به کشورمان بالغبر بیش از 324 هزار میلیارد تومان خواهد بود! عددی که میتواند در حال حاضر بیش از دو میلیون و صد و شصتوسه هزار فرصت شغلی جدید را در کشور فراهم نموده و بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور را رفع کند.
خسارتهای بینالمللی فتنه 88
مشارکت بیش از 80 درصدی مردم ایران در انتخابات سال 88 در شرایطی به وقوع پیوست که بهزعم بسیاری از ناظران بینالمللی، مردم ایران به دلیل وجود فشارهای خارجی از سیاستهای نظام گریزان بودند اما این حضور تاریخی نشان از آن داشت که پشتوانه مردمی نظام بیش از آن چیزی دست که تحلیل گران خارجی در نظر دارند.
در حالی مشارکت بالای مردمی بهعنوان مهمترین دستاورد نظام در عرصه بینالمللی بهحساب میآید اما جای تأسف است که گستردهترین پیامدها و خسارتهای فتنه? 88 در عرصه? بینالمللی بود.
ایجاد نگرانی در حامیان و وفاداران به انقلاب اسلامی در سراسر جهان، افزایش تحرکات ضد ایرانی کشورهای منطقه (نشست الجنادریه عربستان با حضور عناصر فتنه و تکرار ادعای امارات در مورد جزایر سهگانه)، تشدید بدبینی سازمانهای بینالمللی مثل کمیسیون حقوق بشر و… به ایران و کمک به بهانهگیریهای آنها، آسیب دیدن حیثیت و اعتبار بینالمللی نظام و جری شدن ضدانقلاب خارج نشین در تحرکات ضد ایرانی و از همه? اینها مهمتر، تغییر رفتار آمریکا و غرب در قبال ایران و درنتیجه، تشدید فشارها و تحریمهای علیه ایران، چند نمونه از این پیامدهاست.
باوجودآنکه آرای رئیسجمهور منتخب در انتخابات 88 از حمایت گسترده افکار عمومی از وی خبر میداد اما به دلیل همان حوادث بود که بسیاری از کشورهای اروپایی از ارسال پیام تبریک به رئیسجمهور منتخب خودداری کردند که این موضوع نیز خدشه فراوانی به حیثیت بینالمللی ایران وارد آورد.
از همه این موارد مهمتر آنکه، پس از فتنه 88 پرونده هستهای ایران در مسیر بسیار نادرستی (به لحاظ دید افکار عمومی دنیا) قرار گرفت و اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، در واکنش به حوادث انتخابات هشتاد و هشت گفت: «من درباره? وقایع ایران نمیتوانم سکوت کنم و عمیقاً نگران خشونتها هستم و هیچ راهی برای تأیید صحت انتخابات ایران وجود ندارد. جهان بدون در نظر گرفتن نتیجه? انتخابات، نظارهگر وقایع ایران است و از مشارکت مردمی الهام گرفته است. ما دپیلماسی سرسختانهای را در قبال ایران دنبال خواهیم کرد.»
واضح است مردم ایران که آن حماسه بزرگ را آفریدند در انتظار دادگاه رهبران و عاملان فتنه هستند تا شاید اندکی از خسارات از پیشگفته شده جبران شود و توهین و بیاعتنایی که به جمهوریت نظام شده بود، جبران گردد.
مقام معظم رهبری : من به شما عرض کنم؛ چند سالى که بگذرد، آن وقت قلمهاى بسته شدهى آگاهان بینالمللى روان خواهد شد، باز خواهد شد، خواهند نوشت. ممکن است من آن روز نباشم، اما شماها هستید؛ خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئهى بزرگى پشت فتنهى سال 88 بود. هنوز خیلى جا وجود دارد براى تحلیل و تبیین و روشن کردن زوایا و ابعاد این فتنهاى که دشمن طراحى کرده بود. دشمن محاسبات خیلى دقیقى کرده بود؛ منتها خوب، محاسباتش غلط از آب درآمد؛ ملت ایران را نشناخته بود......مردم ما در 9 دی مشت محکمی به دهان فتنه گران زدند.
در مسیر نورانی پیاده روی اربعین به کربلای معلی کرامات و زیبایی هایی را مشاهده کردم که نقل آن خالی از لطف نیست...
1- رفقای هیئت ثارالله تهران که جهت پذیرایی از زائران در کربلا مستقر بودند ، برای بنده تعریف می کردند که چندین روز قبل از اربعین یکی از شیعیان عراق از خادمین موکبهای(مکانهایی برای پذیرایی و اسکان زائرین ) نزدیک حرم در اثر سوختگی ناشی از آب جوش ویا روغن داغ(تردید از بنده هست)؛ کل پاهاش بشدت دچار سوختگی شدکه از شدت سوختگی و درد ، توان کار و خدمت در موکب براش ممکن نبود . لذا یه شبی وارد حرم حضرت سیدالشهدا(ع) میشه و درکنار قبور 72 تن شهید ، خطاب به جناب حبیب بن مظاهر( شیعیان عراق حبیب بن مظاهر رو منشی امام حسین (ع) می دونن) ، گفت : حبیب به اربابت بگو مهمانان اربعینش دارن میان ، من هم می خوام به مهمانانش خدمت کنم . به اربابت بگو تا فردا پاهام باید خوب شه . فردا صبح وقتی از خواب بیدار شد اثری از سوختگی در پاهاش نبود .
2- در مسیر نجف اشرف به کربلای معلی بعضی از خادمین شیعه عراقی پاهای زائرین رو با آب گرم میشستن و ماساژ میدادن اما یکی از این افراد بعد از این اعمال ، آب رو تو یه بشکه بزرگی جمع می کرد !!!. سوال شد که چرا این کار رو انجام میدی ، گفت : من کشاورزم و این آبهایی که از شستشوی پای زائرین جمع کردم رو برای زمینهای زراعی ام ذخیره می کنم تا به تبرک آن محصولم فراوان و روزی ام زیاد شه .
3- یکی از شیعیان عراق می گفت : امسال برای پذیرایی از زائرین چیزی نداشتم ، لذا تنها دارایی وسرمایه زندگی ام که خونه ام بود رو فروختم وبه مدد امام حسین از زائرین پذیرایی کردم اما به حتم به شما میگم که تا سر سال نشده حتما ارباب خونه ام رو به من بر می گردونه .
4-نقل از یکی از دوستان روحانی : جوان وهابی در حرم شیعه شد و علتش رو خودش بیان کرد که : پدر و مادرش بچه دار نمی شدن نذر کردن اگه خداوند بچه ای به اونها بده ، در سنین جوانی در مسیر اربعین در راه خدا منفجرش کنن . بعد مدتی خدا فرزندی به اونها داد . وقتی به سن جوانی رسید قصد اجرای نذر رو داشتن . لذا به بدن فرزندشون کمربند انتحاری وانفجاری بستن و راهی مسیر بین نجف اشرف و کربلای معلی کردن . خود این پسر وهابی تعریف می کرد: می خواستم خودم رو در مکان پر ازدحام وشلوغ منفجر کنم لذا سعی کردم حتی الامکان به کربلا نزدیک تر شم چون ازدحام بیشتر بود . اما در مسیر خسته شدم ودر گودالی برای استراحت نشستم . در همین حین خوابیدم . خواب دیدم قیامت شده و نوبت رسیدگی به عمل من شد . به من گفتن: تو قاتل زائرین حضرت حسین(ع) هستی و باید مجازات شی . در همین حین ملکی گفت : این شخص اگر چه قصد کشتار زائرین حسین(ع) رو داشته اما هنوز قتلی مرتکب نشده اما هنگامی که در گودال در حال استراحت بوده باد ؛ غبار پای زائرین حسین(ع) رو به بدنش رسانده و بدنش بوی حسین میده ؛ او را عفو کنید . این شخص وهابی میگه : از خواب بیدار شدم تمام لوازم انفجاری رو تو همون گودال انداختم و به سمت حرم سیدالشهدا دویدم .
اصلا حسین جنس غمش فرق میکند
این راه عشق، پیچ و خمش فرق میکند
از نوع ویژگی دعا زیر قبهاش
معلوم میشود حرمش فرق میکند
من از "حسینُ منّی" پیغمبر خدا
فهمیدهام حسین همهاش فرق میکند
گزارش تصویری از مسیر نجف اشرف تا کربلای معلی ...
در غمت من سرور می بینم
من فرج را نه دور می بینم
از نجف تا به کربلا را من
جاده ای تا ظهور می بینم
ما زایر اربعین و عاشوراییم
از نسل غدیر و حضرت زهراییم
با پای پیاده رفته ایم کرببلا
سرباز سپاه زینب کبراییم
سلام خدمت همه شما بازدیدکنندگان . ان شاالله امروز عازم کربلای معلی هستم . خدانگهدار
تا جهان را نوشت و بر پا کرد |
کربلا را بهشت دنیا کرد |
عشق ملیونی حسینی را |
اربعین می شود تماشا کرد |
|
|
این فقط پا به جاده رفتن نیست |
یک ملاقات ساده رفتن نیست |
می رسی تا خدا درنگ نکن |
این فقط یک پیاده رفتن نیست |
عصــای مــادر...
مادر گفت : پسرم نرو .... بمون! دلم میخواد پسرم عصای دستم باشه !
گفت: هرچی تو بگی . فقط یک سوال؟ می خوای پسرت عصای این دنیات باشه یا اون دنیا ؟
مادر چیزی نگفت و با اشک بدرقه ش کرد ...
پسر رفت و رفت ........
به یادشون صلوات ......
جا مانده ایـــــم و شرح دل ما خجـــــــالت است
زائـــــر شدن، پیـــــاده یقیـــنا سعـــــادت است
ویـــزا،بلیــــط، کـــرب و بـــلا مال خـــوب هاست
سهم چو من پیامک «هستـــم به یادت» است
یــــک اربعیـــن غــــــزل، بــــه امیـــــد عنایتـــــی
این بغـــض من اگر چه خودش هم عنـــایت است
چیــــزی بـــــــرای عرضـــــه ندارم مــــرا ببــــخش
یعنی غـــزل ، نشانــــــه ی عـــــرض ارادت است
ما هیــــــچ، ما گنـــــاه... فقـــــط جان مــــــادرت
امضا بکـــــن که عاشقـــــت اهل شهـــادت است
باشـــد حسیــــن(ع) ، کــــرب و بـلا مال خوب ها
یک مهــــر تربــــت از تو برایــــــم کفایــــــت است...