سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 93/3/22




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/3/21
1_be02_8_sal_defae.png
امام صادق (ع)فرمودند:

برای اینکه بدانید اعمالی را که انجام می دهید مورد قبول خداوند قرار می گیرد یا نه ببینید بعد از هر عمل چه کاری را انجام می دهید :
 
1- الطاعه بعد الطاعه دلیل علی قبول الطاعه ؛
اگر طاعت پشت طاعت انجام می دهید دلیلی بر مورد قبول قرار گرفتن طاعت های شماست.

 
2- الطاعه بعد المعصیه دلیل علی غفران المعصیه ؛
اگر بعد از معصیت و گناه ، طاعتی انجام می دهید دلیلی بر بخشیده شدن آن معصیت است.

 
3- المعصیه بعد الطاعه دلیل علی رد الطاعه ؛
 اگر بعد از طاعتی ، گناه و معصیتی انجام دهید ، دلیلی بر عدم پذیرش و رد شدن آن طاعت شماست.

 
4- المعصیه بعد المعصیه دلیل علی خذلان العبد ؛
اگر همینطور گناه و معصیت پشت گناه و معصیت انجام شود ، وای به حال آن بنده که در زیان وحشتناکی است
.

1_Untitled2.png




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/3/21
ماموریت سکولاریزه کردن ایران توسط اصلاح طلبان

جملاتی که در زمان اصلاحات در باب سکولار کردن دین زده شده ..

هنری پرکت ، مسئول سابق امور ایران در وزارت خارجه آمریکا ، ماهنامه صبح ، ش 91 ، فروردین 78 :
اگر موجی که در مطبوعات اصلاح طلب ایران با تز امکان ارتباط با آمریکا شروع شده و حالا به تردید در اساسی ترین وجوه انقلاب اسلامی مشغول است . بتواند از حریم روحانیت عبور کند و از آن طریق ولایت فقیه را بر کشتی تردید سوار کند . بار سنگینی از دوش آمریکا بر داشته خواهد شد .


سخنرانی روح الله حسینیان در جمع طلاب مدرسه حقانی از قول آقای ابطحی : آقاى خامنه‏ اى غیر از امام است و آقاى خاتمى بیست میلیون نفر پشت سر دارد ، آقاى خامنه ای 8 میلیون رأى آورد و اگر درگیرى به وجود بیاید ، شما مطمئن باشید که آقاى خامنه ای پیروز نخواهد شد.

-سعید حجاریان ، روزنامه صبح امروز ( 12 / 8 / 78 ، ص 8 ) :
همجنس بازی در کشور ما باید آزاد باشد .از جهت حقوقی نباید ممنوع باشدگرچه از نظر اخلاقی زشت است .

-خاتمی ، جلسه شاخه زنان جبهه مشارکت :
قرآن دارای یک فرهنگ قبیله ای است و دکتر سروش و مجتهد شبستری درست می گویند که قرآن امروز قابل انتقاد است .

_مرضیه آذرافزا، هفته نامه پیام هاجر، 13/7/78، ش286، ص8: اینکه پیامبر را ابوالقاسم لقب داده­اند نه ابو فاطمه حاکی از غلبه فرهنگ جاهلی مردسالاری است.

_محمد تقی فاضل میبدی، روزنامه نشاط، اردیبهشت 78: جهاد در جایی معنا دارد که مجاهد مطمئن باشد، پیروز می­شود وگرنه چنین جهادی بی­معناست، بر این مبنا حسین (ع) برای پیروزی و تشکیل حکومت دست به جهاد زد.

روزنامه خرداد، 22/8/78، ص6: قرآن بالصراحه یهود را به تورات ارجاع می­دهد و از مراجعه آنها به پیامبر انتقاد می­کند و تورات را هدایت و نور معرفی می­نماید، عیسی و انجیل را تأیید می­کند و انتظار پیامبر هم از یهود و مسیح عمل به تورات و انجیل بوده است نه قرآن.

محمد کاظم محمدی اصفهانی، روزنامه ایران، 24/4/79: مردم حق دارند همه مسؤولین را به سؤال کشیده و از آنها انتقاد کنند حتی اگر آن مسؤول، پیامبر و امام معصوم باشد، بلکه به خود خدا هم می­توان اعتراض کرد و او را فتنه گر نامید.

آقای کدیور در دانشکده فنی دانشگاه تهران در سال 79 طی سلسله مباحثی تحت عنوان (( پژوهش های قرآنی )) ایراد کرد :

(( ….. یک زمانی مردم می گفتند چون عیسی ( ع ) این سخن را گفته پس درست است اما امروز عیسی که سهل است خود خدا هم اگر حرفی بزند و آن حرف با عقل مردم منطبق نباشد نخواهند پذیرفت . امروز خدا در جامعه هیچ کاره است همه کاره مردند . ))


ابراهیم اصغر زاده ، آفتاب امروز ، 2 / 6 / 78

اگر مجوز راهپیمایی به هر گروه بر اساس قانون داده شود اشکال ندارد ، حتی علیه خدا …..

محمد خاتمی در اولین سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران :

اگر دین هم در برابر آزادی قرار بگیرد این دین است که باید محدود شود نه آزادی !

عطاءالله مهاجرانی، روزنامه آریا، 18/9/78،ص2:

وقتی پیامبر اولوالعزمی چون ابراهیم در مورد معاد این چنین شک می­کند که به خدا می­گوید: «به من نشان بده» چطور جوانان ما مجاز نباشند، در مورد همه مسائل سؤال کنند؟

سخنرانی آغاجری، مجتمع فرهنگسرانی کوثر 10/2/81:

«… نوینسدگان (نامه به امام حسین (ع)) می‌گویند:

این حکومت (حکومت یزید) بدون رضایت مردم است و لذا نامشروع است. اگر حسین (ع) هم در راس باشد ولی رضایت مردم در آن نباشد نامشروع است .

عبدالکریم سروش : اسلام نه احکام سیاسی ، نه احکام اقتصادی و نه احکام حقوقی اش قابل استناد نیست و رسما باید آن را بگذاریم .

فرهنگ شهادت ، خشونت آفرین است اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان می شود .

ماهنامه کیان بهمن 77 عبدالکریم سروش :

ولایت ، منحصر در شخص نبی اکرم است و با رفتن او ولایت نیز خاتمه می یابد او خاتمه نبوت و خاتم ولایت بود ، ولایت پیامبر بعد از او به کسی منتقل نشده است .

محمد مهدی فولادوند ، روزنامه صبح امروز ، 19 / 10 / 78 :

عمر نوح پیامبر 60 الی 70 سال بوده و 950 سال ، عمر خاندان نوح بوده است ، نه شخص نوح ، واقعا بعید است یک شخص بهصد و پنجاه سال عمر کند .

توضیح : قرآن در سوره عنکبوت آیه 14 آورده است : ( همانا نوح را ( به رسالت ) به سوی قومش فرستادیم و او هزار سال پنجاه سال کم ( نهصد و پنجاه سال ) میان قوم درنگ کرد و چون همه ستمگر و ظالم بودند همه را طوفان هالک فرا گرفت

ولذا بدین خوش خدمتی بود که بوش گفت : اصلاح طلبان خط مقدم ما در جمهوری اسلامی ایران هستند.

 




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 93/3/20

اس ام اس ولادت حضرت علی اکبر , ولادت حضرت علی اکبر

 

نسل جوان را به جهان رهبری


جلوه ی توحید، علی اکبری


  

هر که هوای رخ احمد کند


در تو تماشای پیمبر کند


 

ولادت باسعادت سرو باغ احمدی، آینه ی محمدی حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک

اس ام اس ولادت حضرت علی اکبر , ولادت حضرت علی اکبر

 




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - یکشنبه 93/3/19
«مصباح دوستان و جدال با جزم اندیشان غرب‌گرا»

دشمن خوب می داند که برای شکستن کمر حسین(ع) ابتدا باید عباسش(ع) را بزند .

برای شکست علی زمان ؛ عمارش باید بدنام و تخریب شود

 در حالی که آیت الله مصباح یزدی همواره بعد از وقایع فتنه 88 بر ضرورت صف بندی شفاف نیروهای انقلاب با پیاده نظام فتنه در داخل کشور تاکید فرمودند، برخی از از جریان های التقاطی سیاسی – مذهبی تذکرات ایشان را تاب نیاورده و به اشکال مختلف به جایگاه و مقام ایشان توهین می کنند.

آیت الله مصباح همیشه در مواضع روشن و حکیمانه ی خود نشان داده است تا زمانی که حرکتی که در جامعه در حال وقوع است در مسیر اسلام و ولایت باشد تا پای جان در راه پیشبرد این حرکت در تلاش است و هرگاه که از صراط مستقیم ولایت خارج شد اقدام به رسوایی و روشنگری علیه آن می کند اما گروه های مختلف خصوصآ بعد از حمایت ایشان از جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم، به شیوه جریانی که هم اکنون به نام منافقین انقلاب مطرح مباشد و در دوران اصلاحات یکه تازی می کردند اقدام به هتاکی های بی شرمانه ای علیه ایشان کردند.

جریان های مسئله دار انقلاب که به نوعی صاحب منصبان دیروز و مدعیان امروز در نظام جمهوری اسلامی هستند ، همیشه به شخصیت و افکار آیت الله مصباح یزدی حساسیت نشان داده و از هر فرصتی برای تخریب شخصیت ایشان بهره گرفته اند و این جریان در حال حاضر به  گروهک جدیدی تبدیل شده با تفکر التقاطی از پیوند جریان نفوذی و فتنه، هجمه و توهین ها در فاز جدیدی علیه ایشان مطرح کرد.

باید در این وجیزه اشاره کرد که در طول تاریخ انقلاب اسلامی برخی جریانات خاص همواره با حمله به شخصیت آیت‌الله مصباح‌ یزدی و جایگاه و مقام والای ایشان قصد دارند که انحراف را در جامعه فراگیر کنند چرا که اگر کسی قصد دارد در جامعه انحراف ایجاد کند، راهش این است که موانع پیش روی خود را از میان بردارد.

چرا جریان های فتنه و....در دیدگاه و اساس با تفکرات و نظریات با آیت الله مصباح مشکل دارند؟ این سوالی است که در ذهن هرشخص عدالت خواه ممکن است کلید بخورد، زیرا هر فردی در جامعه با مطالعه ی سیره و منش سیاسی و دینی آیت الله مصباح به این حقیقت خواهد رسید که ایشان در طول زندگی خود هیچ گاه ازموضع حق و عدالت خواهی کناره نگرفته اند و این نکته ایست که ممکن است مرحله ی آغاز مشکل معاندین نظام با این عالم گرانقدر باشد.

در این نوشتار سعی گردیده است که با نگاهی اجمالی به اتفاقات و حملات چند سال گذشته ی جریان های مسئله دار به آیت الله مصباح یزدی تجزیه و تحلیلی از چرایی عداوت مخصوص دشمنان انقلاب و نظام با این شخصیت علمی و دینی صورت گیرد.

اما دلایل دشمنی گروهک التقاطی با آیت الله مصباح:

- می توان گفت سرآمد مشکلات و دشمنی های جریان هایی که به اسم اصلاح طلبی در جامعه برای نظام اسلامی نقشه ی براندازی و فتنه می کشیدند با آیت الله مصباح یزدی در این است که افرادی که به عنوان تئوری پردازان پروژه به اصطلاح اصلاحات در کشور هستند در طول تاریخ انقلاب و صدارتشان نشان داده اند که به طور کلی با مبانی و مفاهیم اصیل دینی و مذهبی چالش جدی داشته و دارند.

کسانی که دین را افیون جامعه می دانند، واقعه کربلا را نتیجه پدرکشی جنگ بدر معرفی می کنند ، جای امام خمینی و اندیشه های امام را در موزه های تاریخ قرار می دهند ، قدرت و عصمت اهل بیت را از اموراتی قدسی و ماورایی تا مسائل بازاری و دعاوی عرفی پایین می کشند ، حتی برخی از آنان افتخار خود را این می دانند که عمری را از 12 سالگی به این سو، دست به وضو نیالوده اند! جای تعجب نیست که مدال دشمنی کسی را به سینه آویخته باشند که عمری را برای تبیین مفهوم واقعی آذرخش کربلای حسینی و نیز پیاده سازی دقیق آرمانها و اهداف امام (ره) که همگی برگرفته از معرفت و اعتقاد ناب او به دین و شریعت مقدس می باشد، صرف کرده است.

از دلایلی که بر عداوت دشمنان با این شخصیت علمی صحه می گذارد این است که آیت الله مصباح ، حمایت از ولایت فقیه و آرمانهای انقلاب را سالهاست که مقدمه ی نظریات و سخنان خود قرار داده است و همین امر برای کسانی که ولایت فقیه سدی برای کام جویی و زیاده خواهی آنهاست کافی است که به سرعت موجی از هجمه ها را سوی این عالم عدالت جو روانه کنند .

در سالهایی که موضوع مناظره آیت الله مصباح و سروش (فیلسوف نمای خارج نشین)، ورد زبانها بود و حسین حاج فرج دباغ ( معروف به سروش) به طرق مختلف از زیر بار این مناظره فرار می کرد، جمعی از شاگردان نزدیک استاد مصباح به خدمت ایشان مشرف شده و تقاضا کردند که مسئولیت مناظره با سروش به آنان محول کند، چراکه شان استاد را اجل از مطالعات متفرقه ای می دانستند که سروش تحت تاثیر نصر حامد ابوزید و ...  بیان کرده و به آن تمسک می کرد .

آیت الله مصباح یزدی در جواب این درخواست شاگردانش به نکته ای اشاره می کند که یکی دیگر از علت های واقعی اغلب عداوتهای موجود با او را مشخص می سازد: "این کار به مانند این است که من خود را سپر ولایت کرده ام و در واقع، آماج حملات و تهاجمات دشمنان انقلاب و ولایت قرار گرفته ام، دوست دارم به مانند برخی اصحاب امام حسین (ع)، مانند حبیب ابن مظاهر، تیرهای نشانه رفته شده به سوی ولایت را خود به جان خریده، توفیق دفاع از حریم آن را به اکمل وجه پیدا کنم".

- همانطور که مقام معظم رهبری به بهترین صورت بیان فرمودند، شخصیت آقای مصباح، خلاء شخصیت هایی مانند شهید مطهری و علامه طباطبایی را یکجا برای جامعه ما پر کرده است.

از همین رو، مروری بر زندگانی و حیات فکری این دو بزرگوار به روشنی آشکار می کند که مقابله با التقاط، از مهمترین مبانی است که در طول چندین دهه تلاش در مزرعه تولید علوم دینی توسط این دو بزرگوار به چشم می خورد.

امروز نیز برای کمتر کسی جای شک و شبهه باقی مانده است که رسالت، علمای بزرگوار مطهری و طباطبایی بر گردن استاد مصباح و شاگردان مکتب فکری اش گذاشته شده است .

اما مسئله اصلی در این باره این است که؛ جناب استاد به دور از هرگونه سطحی نگری و خوش خیالی، امکان وقوف بر شبهات و اهداف واقعی مخالفان و منادیان سکولاریسم را پیدا کرده، با تیشه بیان و منش خود، ریشه معارضان را به خطر انداخته است.

کسانی که در لوای حمایت از زنان، آزادی بیان و توسعه های فرهنگی اجتماعی، آیات صریح الهی و روایات متقن نبوی را به راحتی زیر سوال برده، برای رسیدن به هدف واقعی خود نقاب تزویر به صورت زده، مزورانه پرده دری شرعی! می کنند، اگر از کسی چون محمد تقی مصباح یزدی نهراسیده و خشمگین نباشند، شکی نیست که مشکلاتی روانی و درونی گریبان گیرشان شده است.

مسئله دوم در تبیین چرایی دشمنی ها با آیت الله مصباح یزدی باید حوزه ای را بررسی کرد که پیوند نا میمومنی را بین تمامی گروه های التقاطی و ضد دین به وجود آورده هم اکنون با عنواینی همچون مکتب ایران باستان گرایی در کشور را برای القای اندیشه های انحرافی خود ترویج می دهد

در پایان این نوشتار می توان نتیجه گرفت که حقجویی و حرکت در مسیر ولایت مطلقه فقیه خاری است که در چشم جریان ها ی معلوم الحال و فتنه انگیز برعلیه نظام اسلامی قرار گرفته است که این موضوع با ارج نهادن به مقام شامخ مطهری زمان چند برابر می شود.

آیت الله مصباح همیشه در مواضع روشن و حکیمانه ی خود نشان داده است تا زمانی که حرکتی که در جامعه در حال وقوع است در مسیر اسلام و ولایت باشد تا پای جان در راه پیشبرد این حرکت در تلاش است و هرگاه که از صراط مستقیم ولایت خارج شد اقدام به رسوایی و روشنگری علیه آن می کند.




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - یکشنبه 93/3/19
سکوت عجیب دولت پیرامون یک رخداد مهم بین المللی
معلوم نیست در شرایطی که ایران به عنوان نزدیک‌ترین هم‌پیمان سوریه شناخته شده و چشم غرب به واکنش ایران به انتخابات این کشور دوخته شده بود، چرا روحانی هیچ واکنشی به این انتخاب اسد نشان نداده است.

با گذشت سه روز از پیروزی بشار اسد در انتخابات ریاست جمهوری، حسن روحانی رییس جمهور یکی از نزدیک ترین همپیمانان سوریه به او تبریک نگفته است.

به گزارش گروه سیاسی صراط، بشار اسد در انتخابات اخیر سوریه با کسب 88.7 درصد آرا در حالی که 73.4 درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کرده بودند بار دیگر به عنوان رییس جمهور انتخاب شد و در اولین واکنش‌ها، آمریکا و تعدادی از همپیمانان غربی این کشور، کل انتخابات را غیرقانونی خواندند.

در مقابل این واکنش‌ها، روسیه اعلام کرد که "ما هیچ تردیدی نسبت به قانونی بودن انتخابات سوریه نداریم."

با این وجود معلوم نیست چرا حسن روحانی رییس جمهور کشورمان واکنشی به نتیجه انتخابات نداشته‌ است! تا کنون علی لاریجانی انتخاب اسد را تبریک گفته ولی تنها واکنش رییس جمهور به انتخاب او، صرفا به یک پیام غیرمستقیم آن هم نه از طرف یک مقام دولتی بلکه به واسطه حضور هیات پارلمانی ایران در سوریه بوده است.

علاءالدین بروجردی که در راس هیات پارلمانی با بشار اسد دیدار و گفت‌وگو کرد، ضمن بیان تبریک به بشار اسد جهت انتخاب شدن توسط مردم سوریه، گفت: ما مراتب خرسندی و تبریک مقام معظم رهبری، رییس‌جمهور، رییس مجلس شورای اسلامی و رییس قوه قضاییه را خدمت شما تقدیم می‌کنیم. این پیروزی، پیروزی همه ملت سوریه، ملت ایران و همه کسانی است که در کنار سوریه هستند.

گفتنی است بشار اسد بعد از انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری، در نامه‌ای از جانب ملت سوریه «صمیمانه‌ترین تبریکات و بهترین آروزها» را به حسن روحانی برای «کسب اعتماد میلیونها تن از ملت برادر ایران» تقدیم کرده بود.

با این وجود معلوم نیست در شرایطی که ایران به عنوان نزدیک ترین هم‌پیمان کشور سوریه شناخته شده و چشم آمریکا و غربی ها به واکنش ایران به انتخابات این کشور دوخته شده بود، چرا رییس جمهور هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده است.

روحانی انتخابات سوریه را غیرقانونی می داند؟
بخشی از آرشیو سایت رسمی ریاست جمهوری در روزهای اخیر؛ روحانی و جهانگیری روز ملی یمن، روز ملی اتیوپی و ... را هم تبریک گفته‌اند.


آیا سکوت رییس جمهور ایران در این خصوص، همسو با خواست غرب نبوده است؟ آیا پیروزی اسد در شرایطی که 88.7 درصد آرای کل شرکت کنندگان را به دست آورده بود ارزش یک پیام تبریک خشک و خالی را نداشت؟ جالب اینجاست که آرای اسد نشان می دهد حتی با فرض شرکت همه معارضان سوری در انتخابات و حضور صددرصدی (!) مردم این کشور، باز هم بیش از 65 درصد آرا به اسد تعلق داشته است.

سوال اینجاست آیا دولت ایران با رصد لحظه به لحظه و مداوم در کمین هر مناسبت ملی در کشورهای مختلف در هر گوشه و کناری از جهان نشسته تا بی درنگ، از سوی رییس جمهور یا معاون اول او، پیام تبریک خود را ارسال کند(!)، انتخاب اسد را تا این اندازه بی اهمیت دانسته است؟ و یا این اقدام نیز چراغ سبزی به غرب در خصوص همگرایی با آنها در موضوع سوریه است؟




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 93/3/18
واکنش ها به اظهارات جنجالی رئیس جمهور ادامه دارد
محسنی اژه ای: کسانی که می گویند به دین مردم کار نداشته باشید مراجع و حوزه های علمیه را به سخره گرفتند/ می‌خواهند «ما نمی توانیم» را به جامعه پمپاژ کنند/ در جامعه تبلیغ می‌شود نمی توانیم با ظالم دربیافتیم

واکنش ها به اظهارات آقای روحانی در «متوهم» خواندن افرادی که دغدغه دین و آخرت مردم را دارند ، همچنان ادامه دارد.

روز گذشته، دادستان کل کشور به اظهارات رئیس جمهور درباره دغدغه مندی برای دین و آخرت مردم واکنش نشان داد. 

حجت الاسلام محسنی اژه ای که به مناسبت سالروز قیام 15 خرداد در جمع مردم قم حاضر شده بود، به نقش امام خمینی در هدایت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) در تبعیت از پیامبر‌ اعظم(ص) و اهل بیت(ع) برای دینداری مردم و رسیدن آنها به بهشت و دوری از جهنم مشقت‌ها و مرارت‌های زیادی را تحمل کردند، ‌عده‌ای امروز می‌گویند به بهشت و جهنم مردم کاری نداشته باشید! ‌چنین تفکراتی به سخره گرفتن زحمات علما، مراجع و حوزه‌های علمیه است.

سخنان دادستان کل کشور واکنشی به اظهارات اخیر آقای روحانی است که در جمع کارمندان سازمان محیط زیست گفته بود:

«بعضی بیکار هستند و دچار توهمات می‌شوند، عده‌ای مدام غصه دین و آخرت مردم را می‌خورند در حالی که نه می‌دانند دین چیست و نه آخرت. اما همیشه غصه آخرت را می‌خورند

رییس‌جمهور همچنین در تحلیل تفاوت حضور دولت و مردم در مباحث اجتماعی گفت: دولت دینی خوب است اما دین دولتی جای صحبت دارد؛ حتی تبلیغ دین باید به دست عالمان، مراجع، صاحب نظران و دلسوزان انجام شود و دولت نیز حمایت لازم را انجام دهد.

البته آقای روحانی یک هفته قبل از آنکه دغدغه مندان دین و آخرت مردم را متوهم بماند در همایش «بیمه سلامت همگانی»  گفته بود:

نباید مردم را بیهوده و بدون جهت نگران کرد و باید بگذاریم مردم راحت باشند، اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد.

کارشناسان عقیده دارند که اظهارت آقای روحانی واکنشی بود به انتقاداتی که توسط مراجع تقلید، ائمه جماعات و کارشناسان درباره وضعیت فرهنگی جامعه و بی تفاوتی به گسترش «فساد سازماندهی شده» بیان شده است .

البته اظهارات جنجالی رئیس جمهور که با بازتاب گسترده رسانه های حامی دولت مواجه شده بود با واکنش گسترده ائمه جماعات ، علما و حتی مراجع تقلید روبرو شد.

در همین راستا، حضرت آیت الله مکارم شیرازی، 7 خرداد ماه، در سخنانی در جمع طلاب علوم دینی با اشاره به وجوب فرضیه امر به معروف و نهی از منکر به اظهارات آقای روحانی واکنش نشان داد و بیان داشت: این که برخی مسؤولان گفته بودند با زور شلاق نمی توان افراد را به بهشت فرستاد ما هم این گونه می گوییم، اما می گوییم با دست خودمان درهای جهنم را به روی مردم باز نکنیم.

این مرجع تقلید بیان داشت: به عنوان مثال در ایام نوروز و دیگر مناسبت هایی که مسافرت های زیادی انجام می شود، راهنمایی و رانندگی برای تامین امنیت جان مردم و مسافران طرح های ویژه ای دارند و نظارت بسیار شدیدی را اعمال می کنند اما اگر گفته شود کاری به کار مردم و رانندگان نداشته باشید آیا کسی چنین منطقی را می پذیرد؟

آیت الله مصباح یزدی نیز  دوازدهم خرداد ماه در جمع زائران حرم امام خمینی در این باره گفت: ... حتی برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخی مسئولین به گونه‌ای رفتار می‌کنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح می‌شود.

«ما نمی توانیم» به جامعه پمپاژ می شود

اما اظهارات انتقادی حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در مراسم سالروز قیام 15 خرداد تنها به اظهارات رئیس جمهور درباره متوهم خطاب کردن دغدغه مندان دین مردم ختم نشد. 

وی اشاره تلویحی به موضوع پذیرش قطعنامه توسط حضرت امام خمینی در سال 1367 کرد و اظهار داشت:  کسانی که در زمان جنگ القاء می کردند که جنگ پرهزینه است و می گفتند ما جوانانمان را در جنگ به شهادت می رسانیم امروز همین حرف ها را ولی با الفاظ دیگری می زنند.

محسنی اژه ای گفت: آنچه باعث پیروزی و حفظ انقلاب شده است تکیه بر قدرت خداوند و مردم، بصیرت، مجاهدت، مقاومت و انسجام بوده است باید مراقب باشیم، امروز زلزله «ما نمی توانیم» در جامعه ما با الفاظ دیگری پمپاژ می شود.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در جامعه تبلیغ می شود که نمی توانیم با دنیا دربیافتیم این افراط و تندروی است، آن زمان ایستادن در برابر شاه را افراط می دانستند امروز نیز مقابله و ایستادن در برابر ظالمین را افراط می دانند.

وی گفت: با وجودی که شخصیت های دینی، بزرگان، امام راحل و شهید مدرس بارها تاکید کردند که سیاست ما عین دیانت و دیانت عین دیانت ماست، یعنی دین ما، دین سیاسی است ولی عده ای دنبال القای شعار «جدایی دین از سیاست» هستند.

دادستان کشور افزود: امروز عده ای با کلمات مشتبه، بحث حکومت دینی و دین دولتی را مطرح و این گونه القاء می کنند که دین آزاد است و ما چه کار به دین مردم داریم.

وی اضافه کرد: متاسفانه همان کلامی که دین را از سیاست جدا می داند امروز با کلمات مشتبه، در جامعه ما از طریق رسانه های عادی و تریبون های عمومی پمپاژ می شود.

این بازی برد – برد که می گویند یعنی چه؟

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: روحانیون، بزرگان و متدینین، اگر کشور مستقل می خواهیم باید ثروتمند باشیم، دشمنان می خواهند از راه اقتصاد به ما ضربه بزنند. به همین دلیل رهبر انقلاب اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، آیاحالا که دشمنان دربحث هسته ای می خواهند ما را از حق خود محروم کنند باید دست روی دست بگذاریم و بگوییم نمی توانیم؟

وی افزود: این بازی برد برد که می گویند یعنی چه؟ چرا توضیح نمی دهید که برد - برد به معنای چیست و چگونه می خواهید ما برد کنیم و آمریکا هم برد کند؟




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - پنج شنبه 93/3/16
سخنان صریح علامه مصباح یزدی در جمع اعضای کاروان پیاده عازم حرم امام خمینی (ره):

برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آن‌ها را کسانی معرفی می‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم می‌کنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفته‌ای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟

 رحلت حضرت امام خمینی(ره)، مصیبت بسیار بزرگی برای ملت ایران بوده و هست، اما از رحلت ایشان برکاتی به وجود آمد. همانگونه که شهادت سیدالشهدا(ع) هرچند مصیبتی غم بار بود، اما اگر ایشان شهید نمی‌شد، این برکات عظیم و احیاء اسلام نیز میسر نمی‌شد.

وی با اشاره به این‌که پیام خمینی(ره) همان پیام امام حسین(ع) است، خطاب به اعضای کاروان پیاده اظهار داشت:  تصور شخصی من این است که شاید ثواب کار شما، مانند ثواب کار کسانی باشد که با پای پیاده به حرم سیدالشهدا(ع) مشرف می‌شوند، لذا با توجه حرکت کنید، با وضو باشید و کار خود را کم مشمارید، چرا که این ایام از بهترین ایام عمر شما و از بهترین توفیقاتی است که نصیب شما شده است.

 وی با اشاره به این‌که اگر این آگاهی‌ها نباشد، کم‌کم خط امام(ره) فراموش می‌شود، اظهار داشت: خط سیدالشهدا(ع) با همین عزاداری‌ها زنده مانده است و اگر نبود این عزاداری‌هایی که با اشاره خود اهل‌بیت (ع) برپا می‌شد، چه بسا امروز خط سیدالشهدا(ع) فرمواش می‌شد و حتی عده‌ای منکر ارزش کار امام حسین(ع) می‌شدند و تفسیری اشتباه از حرکت ایشان ارائه می‌دادند. همانطوری که امروز نیز برخی اینگونه تحلیل می‌کنند که حرکت سیدالشهدا(ع) برای جنگ، عجولانه و اشتباه بود و ایشان می‌توانست با توجه به شخصیت و نسبتش به پیامبر(ص)، با دستگاه حاکم مدارا کرده و پس از کسب قدرت و تربیت مردم، در صورت لزوم قیام کند.


 

 

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخی مسئولین به گونه‌ای رفتار می‌کنند که زمینه عملی شدن این هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدایی دین از سیاست و بیان این مطلب که دین وظیفه روحانیت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملی است که متأسفانه امروز از سوی برخی مسئولین عمامه به سر مطرح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که امام(ره) اولین وظیفه دولت را حفظ دین مردم می‌دانست، خاطر نشان کرد: اگر امام(ره) احساس خطر می‌کرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داده و سکوت را بر علما حرام می‌دانست، به خاطر احساس خطر برای اسلام بود، نه برای اقتصاد، نفت و تحریم.

عضو خبرگان رهبری افزود: این‌که عده‌ای بگویند دولت وظیفه‌ای برای دین مردم ندارد، بلکه وظیفه دولت فقط برداشتن تحریم‌ها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه دیپلماسی است، بر خلاف خط امام(ره) است. مگر امام(ره) برای تحریم و اقتصاد قیام کرد؟ مگر این همه شهید برای شکم و تحریم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه این است که همه شهدا در وصیت نامه هایشان، اسلام و پیروی از امام(ره) را گوشزد کرده‌اند؟

وی افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببیند که مسئولین کشور چه می‌گویند؟ همان مسئولینی که از سخنانشان بر می‌آید که امام(ره) هم اسلام را نشناخته بود؛ همان مسئولینی که برخی از کارهای اول انقلاب را اشتباه عنوان می‌کنند، در حالی که امام(ره) با قوت آن را تأیید کرده‌اند.

وی با اشاره به این‌که متأسفانه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر می‌کنند مردم نمی‌فهمند و سرشان نمی‌شود؟ آیا فکر می‌کنند با تعارف‌های توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، می‌توانند مردم را فریب دهند؟

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به این‌که هدف اصلی باید حفظ دین باشد، اظهار داشت: امروز دشمن در تلاش است که ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما بدهد و عده‌ای نیز زمینه آن را فراهم می‌کنند.

وی با بیان این‌که والله برخی از بچه‌های خردسال از سیاست‌مداران غرب‌زده بیشتر می‌فهمند، اظهار داشت: مردم متوجه می‌شوند که دشمن در برابر وادادگی مسئولین، جلوتر آمده و پرروتر می‌شود، اما برخی از مسئولین هنوز نفهمیده‌اند.

آیت‌الله مصباح یزدی در پایان با اشاره به این‌که به تصریح رهبری، مراد ایشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است، اظهار داشت: باید شعارهای دین و انقلاب را بیشتر درک کنیم و بدانیم فرهنگ، نه رقص‌های محلی و لهجه‌ها و گویش‌ها، نه اسلام آمریکایی، نه اسلام سازش و نه اسلام دیپلماتیک، بلکه اسلام انقلابی است.




ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 93/3/15
با تبریک سالروز آغاز زعامت و ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ....
امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است.
84644303434431793589.jpg

ح.قدیانی: از بالکن حسینیه جماران یا بلندای سپهر، فرقی نمی‌کند؛ حضرت روح‌الله
بلد است برای ما دست تکان دهد، چرا که«امام خمینی یک حقیقت همیشه
زنده است»
عجیب واقعیت می‌دانم این سخن «حضرت آقا» را. اگر بت بسازند از مصلحت‌پرستان
دروغگو، خمینی همیشه زنده جواب می‌دهد؛ «ملاک، حال فعلی افراد است» و
اگرسال 88 در پی ابطال انتخابات 40 میلیونی باشند، خمینی همیشه زنده باز جواب
می‌دهد؛«میزان، رای مردم است».

اساسا میزان و ملاک انقلاب اسلامی، امام است و «امام» نمی‌میرد! اگر هر چه فریاد
دارند بر سر منتقد بکشند، خمینی همیشه زنده جواب می‌دهد؛ «هر چه فریاد دارید
بر سر آمریکا بکشید» و اگر زیادی توهم کنند که آمریکا، کدخداست، روح خدا
جواب می‌دهد؛ «ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم».

خیال بعضی‌ها تخت که شناسنامه ما امام خمینی است. آنها باید بپذیرند که جمله
«تا مبارزه هست، ما هستیم»، یکی از جملات حضرت روح‌الله است. بی‌تعارف،
آنها خسته از مثلا افراط و تندروی ما نشده‌اند، بلکه کمی تا قسمتی، خسته از
شعائرخمینی بت‌شکن شده‌اند که اگر انقلابی‌گری، افراط باشد، آنکه در قله ایستاده،
روح‌الله خمینی است.

78618-234622-1401776237.jpg

قدرمسلم، همه ما با یک حقیقت بشدت زنده طرفیم به نام «امام خمینی». اگر انقلاب اسلامی متهم به دیکتاتوری شود، اول نفری که جلویت می‌ایستد، همین امام است؛ «اگر ولایت‌فقیه نباشد، دیکتاتوری می‌شود».
خواب، خاطره، عکس و الباقی قضایا به کار وصف امام ما نمی‌آید! خمینی را باید خامنه‌ای وصف کند؛ «امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است». «با وجود جانشینی چون خامنه‌ای، خمینی زنده‌تر می‌شود اما هرگز نمی‌میرد».

13900519_1816905.jpg

چشم‌های متفاوت، لیکن با یک نگاه! که راه را باید به ارث برد،نه پا را! راه روح‌الله، فراتر از نشانی بهشت، نشانی خداست برای ما. لطف می‌کنند اگر بعضی‌ها، این همه به ما در خانه کدخدا را نشان ندهند!
کدخدا اگر حاجت می‌داد، اساسا باید جلوی انقلاب روح خدا را می‌گرفت! وقتی حاجت
را روح خدا داده، چه بی‌سلیقه‌اند کسانی که نسخه را از شیطان می‌خواهند! از روح
خدا نسخه بخواهی، می‌نویسدخدا، می‌گوید خدا.
اماما! اغلب حکام منطقه که چشم بد به انقلاب تو داشتند، از تخت سلطنت به زیر کشیده شده‌اند، اتفاقا آمریکا هم هوای‌شان را داشت، اما نسخه کدخدا دیگر جواب نمی‌دهد!
اماما!خودت را عشق است، وصیتنامه‌ات را. خلف صالحت را. او تو را در خواب نمی‌بیند؛
در بیداری می‌بیند. در هر گوشه از جهان، ندای «مرگ بر آمریکا» بلند است، آنجا حرم
امام است.



ارسال توسط روح الله حسنی
تعداد بازدید :  
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 93/3/14
14_06_03_11_51_13.jpg


اماما...

من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم
چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم ....
.............................................................................................
ما در صـدد خـشـکانـیـدن ریـشـہ های فاسـد صـهـیـونـیـزم ، سـرمایـہ داری و کـمـونـیـزم در جـهان هـسـتـیـمـــ…

ما تـصـمـیـم گـرفـتـہ ایـم ، بـہ لـطـف و عـنایـت خـداونـد بـزرگ ، نـظامـهایـے را کـہ بـر ایـن سـہ پایـہ اسـتـوار گـردیـدہ انـد نابـود کـنـیـمـــ…

و نـظام اسـلام رسـول الـلـہ صـلـے الـلـہ عـلـیـہ و آلـہ و سـلـم را در جـهان اسـتـکـبار تـرویـج نـمایـیـمـــ…


امام خـمـیـنـے رحـمـت الـلـہ عـلـیـهـــ…



ارسال توسط روح الله حسنی